Kantoor Kersten

Betaalbaar en afgestemd op uw situatie

Financiƫle administratie

Kantoor Kersten ondersteunt u graag bij de financiƫle administratie van uw bedrijf

U kunt de administratie gedeeltelijk of geheel aan ons uitbesteden. Het verwerken van uw administratie kunnen we doen vanuit ons kantoor, maar ook bij u op locatie. Aan de hand van de ingeboekte gegevens stellen we de jaarrapportages op die u nodig heeft.

Professionele boekhoudpakketten
Kantoor Kersten gebruikt standaard de software van Unit4 voor zowel het verwerken van de administratie als voor de jaarrapportage(s). We zijn daarnaast bekend met andere bekende boekhoudpakketten, waaronder Exact.

Administratie online
U kunt ervoor kiezen om de boekhouding zelf te verwerken met een online boekhoudprogramma. Thuis en/of vanaf uw werkplek verwerkt u de administratie via internet. Wij kunnen, als u dat wilt, de administratie inzien. Zo kunnen wij u begeleiden en adviseren en heeft u op elk moment zicht op de actuele stand van uw financiële administratie. We gebruiken standaard het programma Unit4 Multivers, maar we zijn bekend met alle bekende boekhoudpakketten.

Heeft u vragen?

Het kan zijn dat u vragen heeft over één van deze onderwerpen.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen of een afspraak met ons maken zodat wij u meer informatie en advies kunnen geven.

Bel ons op nummer: 0228-511319 of stuur een e-mail.