Kantoor Kersten

Betaalbaar en afgestemd op uw situatie

Over ons bedrijf

Kantoor Kersten is een toegankelijk administratiekantoor en belastingadviesbureau

Kantoor Kersten
Kantoor Kersten is een toegankelijk administratiekantoor en belastingadviesbureau. We richten ons op het MKB, van bv tot zzp'er, en op particulieren. We helpen u graag bij administratieve, financiële en fiscale vraagstukken. Betaalbare dienstverlening en service die afgestemd zijn op uw situatie en betrokkenheid zijn voor ons erg belangrijk. Het eerste gesprek met ons is altijd gratis en vrijblijvend. Kantoor Kersten is aangesloten bij de beroepsvereniging Register Belastingadviseurs.

Het team
Momenteel bestaat Kantoor Kersten uit een team betrokken en deskundige medewerkers. We zijn goed op elkaar ingespeeld en wisselen onderling zo veel mogelijk kennis en ervaring uit. Al de adviseurs zijn gecertificeerd. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, volgen we regelmatig cursussen zodat we op de hoogte zijn en blijven van de nieuwste ontwikkelingen op fiscaal gebied.

De geschiedenis
We bestaan al bijna 75 jaar en zijn vooral actief in regio West-Friesland. We nodigen u uit om de geschiedenis van Kantoor Kersten te bekijken. Hier staat het verhaal over ons kantoor grotendeels weergegeven.

Afspraak maken

Wilt u een goed advies voor uw persoonlijke boekhouding of voor uw eigen onderneming, neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. Wij helpen u graag verder!

Bel ons op nummer: 0228-511319 of stuur een e-mail via de contactpagina.