Kantoor Kersten

Betaalbaar en afgestemd op uw situatie

Startende ondernemers

Advies, begeleiding en hulp bij administratieve, financiƫle en fiscale vraagstukken

Als startende ondernemer heeft u al genoeg aan uw hoofd. Kantoor Kersten helpt u graag bij de administratieve, financiële en fiscale vraagstukken die komen kijken bij het opzetten van uw onderneming, zodat u zich kunt focussen op de zaken die er voor u echt toe doen.

Elke startende ondernemer is uniek. Met ons team van boekhouders en belastingadviseurs komen we ook voor u tot een passende oplossing. Betaalbaar en afgestemd op uw situatie.

Uit ervaring weten we hoe belangrijk het is voor een ondernemer om vanaf de start de financiële administratie en belastingzaken op orde te hebben. Wij helpen u daarbij. Of het nu gaat om het opzetten van een ondernemingsplan, een goede boekhouding of om belastingadvies. U kunt bij ons terecht met de vragen die u heeft rondom uw bestaan als ondernemer. We wijzen u op de valkuilen en risico's en denken mee hoe we die kunnen voorkomen.

Wij van Kantoor Kersten geven u rust met ons deskundige advies en onze diensten, zodat u uw energie in uw onderneming kunt steken.

Heeft u vragen?

Het kan zijn dat u vragen heeft over één van deze onderwerpen.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen of een afspraak met ons maken zodat wij u meer informatie en advies kunnen geven.

Bel ons op nummer: 0228-511319 of stuur een e-mail.